Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой да е купувал или сменял термостат на 164-ка скоро.

Струва ми се , че моя не затваря напълно и колата загрява много бавно. Като стисна маркуча към втория кръг, когато колата е на 50 - 60 градуса той е леко топъл (не като тези на малкия кръг горещ де) ама точно толкова за да ми подскаже, че е леко отворен или че не затваря напълно. (или поне така си мисля аз)

Кажете какви термостати за 164 има налични , колко пара са и къде?

Има ли разлики в термостатите при различните варианти на ТС- бензинките в 164.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
      Някой да е купувал или сменял термостат на 164-ка скоро.

Струва ми се , че моя не затваря напълно и колата загрява много бавно. Като стисна маркуча към втория кръг, когато колата е на 50 - 60 градуса той е леко топъл (не като тези на малкия кръг горещ де) ама точно толкова за да ми подскаже, че е леко отворен или че не затваря напълно. (или поне така си мисля аз)

За твоята доскоро имаше Вернет в Еврото, (сега трябва да провериш дали ги има) който само опаковката му е Вернет, вътре си е Behr че, другия вариант е Behr от ТиН.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Аз си взех от Косер за около 55 лв. Behr с гарнитурка. Може би няма месец още, а и не съм го монтирал.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
          Аз си взех от Косер за около 55 лв. Behr с гарнитурка. Може би няма месец още, а и не съм го монтирал.
          Гарнитурката отделно ли я вземам или си върви с термостатчето. Не казахте дали има разлика с по старите T.Спаркове на 164 (моята е Суперка 93 година)
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Гарнитурката отделно ли я вземам или си върви с термостатчето. Не казахте дали има разлика с по старите T.Спаркове на 164 (моята е Суперка 93 година)
            Ми сите ТС и де са с двете бубини, са с тоя термостат, а гарнитура може и само с силикон.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Нявгаш като го взимах от ТиН Кар (зима 2007/2008 ) нямаше гарнитура и беше в сива кутия. Аз си рязах гарнитура сам. Сега този е в синя кутия и е с гарнитура. Вътре термостатите изглеждат същите.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• И Vernet и Behr вътре са Behr но по спомени май на Vernet беше с няколко градуса по-ниска температурата на отваряне .
                87 градуса за Vernet и 92 за Behr ако не ме лъже паметта .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Добре де,аз защо никъде не можах да намеря термостат за моя дизеляк? Накрая монтирах направо в маркуча от Клио-който уж отваря на на 82* ама нещо ми е слабичко пак парното и най-вероятно е сдал багажа. Някой да помага от къде мога да намеря "оригинален" за дизел след 92 г. ?

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

Някой да е купувал или сменял термостат на 164-ка скоро.

Потърси дали няма WAHLER.Останалите ги смятам за компромис,карам с такъв от 2004г
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• http://www.canibeat.com/2012/05/mama...lfa-romeo-164/
                      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• дай боже всеки му......

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1995-...item460b7ae61c

Comment

• Суперка с фарове от старата, харесва ми
                          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
                            Суперка с фарове от старата, харесва ми
                            за американския пазар е така, нямат феислифтови фарове

Comment

• Търся ръководство за смяна на маслото на автоматична ск. кутия на 164 3.0. Ако някой има ръководство за ремонт и обслужване на 164 и в него се съдържа това което аз търся , нека го сподели, защото аз не мога да намеря. Благодаря предварително
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Момчета някой има ли схема на бушоните къде колко ампера е
                                за T.S. Super
                                sigpic
                                166 JTD - Ex.
                                164 Super T.S.
                                145 T.S.

Comment

Working...
                                X